כללי

ליד המדורה – מתכונים באדיבות לקוחותינו מבית “לגעת באוכל”

admin
מאת admin

lagaatמתכונים לצד המדורה: אורז מקסיקני ותפוחי אדמה צלויים בחרדל ורוזמרין מבית “לגעת באוכל”, באדיבות השף עדי שוורץ.

בתאבון!

 

לגעת באוכל הינו לקוח עוקץ משנת 2004. ניסינו, טעים!

אורז מקסיקני

 

המרכיבים
1 כוס אורז
2 כפות שמן זית
2 כוסות סלסה
אפונה / שעועית ירוקהlagaat2
סלסה מבושלת
1 בצל גדול
6 כפות שמן זית
פלפלים ירוקים חריפים
1 קג’ עגבניות בשלות
1-2 כפות שום
¼ כוס מיץ לימון
מלח
כוסברה
1 כפית תבלין מקסיקני

 

אופן ההכנה

 

לסלסה: קוצצים דק מאד את הבצל ומטגנים עם הפלפלים הקצוצים עד שמתקבל צבע זגוגי‚ ומורידים מהאש‚ מוסיפים את העגבניות החתוכות ומכניסים לבלנדר וטוחנים‚ מחזירים לבישול עד שחלק גדול מהנוזלים מתעבה מכבים ומוסיפים את התבלינים‚ השום‚ מיץ הלימון‚ המלח והכוסברה

 

לאורז:

לטגן האורז בשמן‚ כשחם (לבדוק ע”י מגע) להוסיף את הסלסה החמה.
להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל כ20 דק’ על אש נמוכה. בגמר הבישול מוסיפים את האפונה / השעועית הירוקה החלוטים ( ניתן להשתמש בירקות קפואים )

 

תפוחי אדמה צלויים בחרדל ורוזמרין

המרכיבים (8 מנות)
4 תפוחי אדמה פרוסים על קליפתם
4 כפות חרדל
1 כף גרגירי חרדל צהוב
1 כף גרגירי חרדל שחור
¼ כוס שמן זית
2 כפות רוזמרין קצוץ
מלח ופלפל

אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ‚ משטחים בתבנית ואופים בחום גבוה של 200 מעלות כשעה.

 

 


 

המתכונים באדיבות “לגעת באוכל” – מרכז קולינרי המתמחה בייצור, ייבוא, אריזה ושיווק של חומרי גלם וכלי מטבח מקצועיים לשוק המוסדי והפרטי, ומקיים סדנאות וקורסים לבשלן החובב.

www.tfood.co.il

על הכותב

admin

admin

www.oketz.co.il